The hunt for a winterjacket is over!!

3.1 Phillip Lim vs. Vero Moda

3.1 Phillip Lim vs. Vero Moda

It’s really hard to see the difference between the nude fringe dress from 3.1 Phillip Lim and the dress from Vero Moda. The difference in prices is pretty easy to spot though! The 3.1 Phillip Lim dress has already been spottet on the set of the 3rd season of Gossip Girl (which premiered last night in the US!) and I wrote about it here. I’m really considering the Vero Moda dress… I think it’s very cool and different from the other dresses I own. Do you like it?

You can get the Vero Moda dress here on Asos for £35.
I’ve been told that the 3.1 Phillip Lim dress is sold out everywhere, but the name of the dress is “blush fringe tango dress” if any of you wanna look for it.

—————-

Det er virkelig svært, at se forskellen på kjolen fra 3.1 Phillip Lim og kjolen fra Vero Moda. Det er dog ret nemt, at se forskellen på prisen! Kjolen fra 3.1 Phillip Lim er faktisk også blevet spottet på settet af 3. sæson af Gossip Girl (som havde præmiere i aftes i USA) og jeg har blogget om den før her. Jeg overvejer virkelig kjolen fra Vero Moda… den er super cool, lækker farve og anderledes fra mange af de andre kjoler jeg allerede har i skabet. Kan i lide den?

I kan få nallerne i Vero Moda kjole her på Asos for 35£ (ca. 300 kr).
Jeg har fået af vide, at 3.1 Phillip Lim kjolen skulle være udsolgt over alt, men item navnet på kjolen er “blush fringe tango dress”, hvis nogle af jer vil på jagt efter den.

1 kommentar

  • Den vil jeg da lige tjekke ud! Hvorfor har jeg ikke opdaget den på ASOS, tjekker ellers jævnligt (læs: dagligt) 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The hunt for a winterjacket is over!!