3.1 Phillip Lim vs. Vero Moda

Outfit of the day # 55

Image Hosted by ImageShack.us

Today I’m wearing my new knitted sweater from H&M Trend. I was so lucky to grab the last one in my size (sz 38/UK 10) on the webshop a few weeks ago and I’ve finally recieved it. It’s a bit oversized (it’s not fitted around my stomach at all), but I kinda like that. I paired it up with my Pleaser overknee boots (still getting the weird looks when I wear them…) and a lot of silver rings.

Had a nice workout earlier and I just finished watching the newest episode of Gossip Girl. So good to have that show back! And RIP Patrick Swayze… it’s so sad! I was really hoping that he would beat the cancer.

———————-

I dag har jeg min nye strik fra H&M Trend på for første gang. Jeg var så heldig at snuppe den sidste i min størrelse (str. 38) på webshoppen for et par uger siden og den er endelig kommet frem. Den er en smule oversize i størrelsen (i kan se at den slet ikke sidder til fra brystet og ned), men det er faktisk okay. Jeg stylede den med mine overknee støvler (ja, jeg får stadig underlige blikke, når jeg har dem på) og en masse sølv ringe.

I dag har jeg haft skole, en god omgang træning (selvom den var en bitch i dag… nøj hvor var det hårdt!) og er lige blevet færdig med at se det sidste nye afsnit af Gossip Girl. Hvor er det dejligt, at den serie er tilbage! Og RIP Patrick Swayze… det er SÅ sørgeligt! Jeg håbede virkelig, at han ville vinde kampen mod kræften.


What I’m wearing:

Knitted sweater from H&M
Black tanktop from Asos – Get it here
Denim leggings from Pieces
Overknee boots from Pleaser
Silver rings from Glitter

Outfit of the day # 55

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3.1 Phillip Lim vs. Vero Moda