Dreaming of: Friis & Co studded bag

Outfit of the day # 57

Image Hosted by ImageShack.us

Here’s the outfit of the day. I decided to wear my new nude top from VILA – it’s so pretty and comfy too. I’ve been working on our school project for the most of the day and now I’m just relaxing a bit… but going to work on the project in a little bit. So it hasn’t been the most interesting day today.

————————–

Her er dagens outfit. Jeg greb muligheden for, at ha’ min nye nude bluse fra VILA på – den er så fin og samtidigt super behagelig at ha’ på. Det meste af dagen er gået med projekt på mit studie, men lige nu slapper jeg lige lidt af. Jeg skal dog ha’ lavet noget mere projekt senere. Så ja, ikke den mest interessante dag i dag.

I’m wearing:

Nude blouse from VILA
Light denim leggings from Pieces
Silver rings from H&M
Silver rings from Glitter
Overknee boots form Pleaser

Image Hosted by ImageShack.us

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreaming of: Friis & Co studded bag