My 10 Friis & Co favorites

Questions & Answers – part 2

So here’s my answers for the last part of the question round. I divided all the questions into two subjects (personal questions & questions about the blog/blogging). I answered the personal questions a few days ago (you can read them here) so here’s my answers for the questions about the blog/blogging. Enjoy! 🙂

Q: What is your favourite blog read?
A: Oh there SO many! I don’t think I could mention just one.

Q: Why did you start blogging?
A: I just couldn’t help my self. I’ve had another blog before (it wasn’t more like an online journal where most of it was just about my privatelife) and I loved it back then. Then the whole fashionblog-thing started in Denmark and I wanted to be a part of it too. I’ve always loved fashion and it has always been a big hobby of mine (just ask my friends and family).

Q: Do your friends know that you have a blog?
A: Yeah, most of them know. I don’t keep it a secret or anything. And I know that a few of my friends follow my blog too.

Q: For how long have you had your blog?
A: The blogs 1 year-birthday is actually coming up next month. So almost a year!

Q: How did you get so many readers/followers?
A: I don’t know! It’s all you guys I have to thank. But if you have a new blog then make your self noticed by starting to comment other people’s blogs too. Readers will come with time.

Q: Do you read some of the swedish blogs like Blondinbella and Kenzas?
A: I know both blogs, but I mostly only read Blondinbella’s on a regular basis. It’s really insane how big celebrities some of the swedish bloggers have becomed. Blondinbella has been on the swedish version of “Dancing with the stars” and she’s a regular in the swedish gossip magazines. Danish blogs haven’t becomed that big…. yet!

————————

Her får i den sidste runde af mine svar til alle de spørgsmål jeg fik under min spørgsmålsrunde. Jeg delte alle spørgsmålene op i 2 katagorier (personlige spørgsmål & spørgsmål om bloggen/blogging). Jeg har allerede svaret på de personlige spørgsmål (i kan se svarene her), så nu er tiden til dem om bloggen/blogging. Enjoy 🙂

Q: Hvilken er din ynglings blog?
A: Åhhh der er SÅ mange! Jeg tror ikke rigtig at jeg bare kan nævne en. Jeg læser både danske og udlandske blogs.

Q: Hvorfor startede du med at blogge?
A: Jeg kunne ikke lade være! Jeg havde for en del år siden en anden blog som mest var om mit privatliv (stortset intet mode) og som desuden også kun var åbent for venner. Den droppede jeg, men har savnet at blogge lige siden. Og da hele modeblog-bølgen ramte Danmark, så hoppede jeg med på den. Jeg har altid interesseret mig meget for mode (spørg selv min familie og veninder), så det virkede naturligt at det var det fokus min blog skulle ha’.


Q:
Ved dine venner at du har en blog?

A: Ja, det ved de fleste af dem godt. Det er ihvert fald ikke noget jeg går og holder hemmeligt for dem. Jeg ved også, at et par stykker af dem følger bloggen.


Q:
I hvor lang tid har du haft din blog?

A: Bloggens fødselsdag er faktisk i næste måned, så bloggen er næsten et år gammel 🙂


Q:
Hvordan er det lykkedes dig, at få så mange faste læsere?

A: Det aner jeg faktisk ikke! Det er kun jer læsere jeg kan takke! Men en god idé som ny-startet blogger er at komme på lidt link-lister på andre blogs og smide en kommentar her og der. Hvis folk kan lide din blog, så skal de nok vende tilbage!


Q:
Læser du nogen af de svenske blogs som fx. Blondinbella og Kenzas?

A: Jeg kender begge blogs, men det er mest Blondinbellas jeg læser mest. Kenza er dog sindsygt smuk!! Det er virkelig sindsygt, så kendte mange af de svenske bloggere er blevet. Blondinbella har været med i den svenske udgave af “Vild med Dans” og hun er tit i de svenske sladderblade. Så store er de danske blogs dog ikke… endnu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My 10 Friis & Co favorites