Links: New followers

Grade for our report

Image Hosted by ImageShack.us

A few weeks ago me and my group handed in our project about Odense Science Zoo. Today we had a evalution-hour together with the teachers – and that was it so I had a pretty short day today. We just got the grade on mail and we got a 7 which is a bit better than avage (the 3rd highest grade you can get). We’re okay with the grade since 3 out of the 5 of us were sick several days during the project. And 7 is not bad at all. The next 2 days I have no lessons so I’m gonna spent my days off helping Mr. Boyfriend with his campaigne: tomorrow I’m gonna cook for him and all his “helpers”/volunteeres at the office. Still don’t know what to cook for 10 people – do you have any ideas?

——————–

For et par uger siden afleverede min gruppe og jeg vores projekt om Odense Science Zoo. I dag var vi så til en evaluerings-time med nogle lærere og det var det eneste der var på programmet, så jeg har haft en rigtig kort dag. Vi har lige fået vores karakter på mail og vi har fået 7 (det gamle 8/9). Vi er egentlig okay tilfredse eftersom 3 ud af 5 af os var syge flere dage under selve projektet – desuden arbejdede vi heller ikke lige så hårdt som vi kunne ha’ gjort. De næste 2 dage har jeg ingen timer, så jeg har tænkt mig at bruge mine fridage på at hjælpe Hr. Kæreste med hans valgkamp: jeg skal lave mad til ham og hans frivillige nede på kontoret i morgen. Jeg har bare ingen anelse om hvad jeg skal lave til ca. 10 mennesker – har i nogle gode ideer? Det skal helst bare være nemt, ikke vildt dyrt, men selvfølgelig stadig være lækkert.

8 kommentarer

 • Bruschettas 😉 – eller, det kommer selvf. an på, hvor mætte de skal blive 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ PernilleDet er også lækkert – det elsker jeg selv! Men jeg er bange for det er lidt for "let" = de ikke bliver rigtigt mætte. Det er aftensmad jeg skal lave til en masse mennesker der har været ude og knokle hele dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spaghetti og kødsovs er billigt, og nemt! Ikke så kulinarisk fantastisk, men en sikker vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  musaka eller spaghetti hvis det skal være helt billigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad med nogle lækre tærter med nogle slags forskellige fyld? Kylling, oksekød, måske vegetar-fyld?:)Eller mexicanske pandekager med noget kødfyld og masser af grøntsager?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chili con carne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasagne med grøn salat til! Det er da vildt nemt 😀 Og bliver der mere tilbage, kan det fryses 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh hvor er i vilde – tak for ideerne! Jeg endte med at lave pasta med en tomatsovs med bacon og fløde. Men jeg skal nok lave mad en eller 2 gange mere i løbet af valgkampen, så jeg har helt sikkert en masse ideer nu. TAK! (Chili con carne står helt sikkert højt på listen!)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Links: New followers