First look: Sonia Rykiel for H&M

Happy birthday Mr. Boyfriend!

Image Hosted by ImageShack.us

My own Prince Charming aka Mr. Boyfriend turns 26 today. The first part of his day is gonna be all about his campaign, but later today we’re going out for dinner – just the two of us. Can’t wait to have him for myself for a few hours without sharing him with everyone else. Now I’m going to the gym and then I’m gonna buy the present for Mr. Boyfriend on the way home (I already know what I’m gonna buy).
And now I promiss you that I’m not gonna talk more about Mr. Boyfriend the next few days. It’s just gonna end up with you guys getting an overdose on the Mr. Boyfriend-talk.

———————

Min egen Prince Charming aka Hr. Kæreste fylder 26 år i dag. Den første del af dagen bruger han på sin valgkamp, men senere i aften skal vi ud og spise – bare os to alene. Bliver rart at få ham lidt på 2-mands-hånd, hvor jeg ikke skal dele ham med alle andre. Nu vil jeg smutte til træning og på vejen hjem vil jeg købe hans gave (ved godt hvad han skal ha’). Og nu skal jeg nok klappe kaje om ham Hr. Kæreste de næste par dage – ellers ender det jo bare med at i får en Hr. Kæreste-overdosis.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First look: Sonia Rykiel for H&M