Two-toned stockings

I’m going to Amsterdam!

I'm going to Amsterdam!
Mr. Boyfriend and I have just ordered (and paid for) planetickets to Amsterdam in Holland(or Netherlands, which some people called it). We’re going in november for 4 days after the election here in the city is over. Can’t wait! We’re just gonna see the city and visit one of my friends Nick (he was in my class last semester). I’ve never been to Amsterdam (or Holland) so I’m really looking forward to it. Can any of you recommend a good, but cheap hotel? It doesn’t have to be fancy we just want our own room with our own bathroom. And do any of you have some tips where to eat or what to see? Tell me!!

———————

Hr. Kæreste og jeg har lige købt flybilletter til Amsterdam, Holland. Vi skal afsted i 4 dage i november, når byrådsvalget er overstået. Jeg glæder mig! Vi skal bare opleve byen, nyde hinanden og samtidigt besøge en af mine venner Nick (han gik i min klasse sidste semester). Jeg har aldrig været i Amsterdam før (eller i Holland), så jeg kunne godt bruge nogle tips til hvad man skal se og hvor der er godt at spise? Vi skal også ha’ fundet et hotel, så hvis nogen af jer kender til et godt, billigt hotel så sig til! Vi behøver ikke luksus, vi vil bare gerne ha’ vores eget værelse med eget badeværelse (altså, ingen hostels).

6 kommentarer

 • Anonymous

  Hej Jeanett,Jeg skal også til Amsterdam inden længe, men eftersom jeg har boet der, har jeg set meget af byen i i forvejen 🙂 Sexmuseet skulle være ret interessant, så hvis du er til sådan noget, tror jeg nok at det kan anbefales. "De Dam" skal helt sikkert også ses – og der ligger Madame Tussauds også, hvis du gerne vil derind. Kanalrundfart kan også anbefales – Holland er jo et vandland, og om aftenen er der en masse lys rundt omkring i Amsterdam. Held og lykke med det :-)Hilsen, L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været i Amsterdam et par gange og det er en rigtig spændende by. Kan dog ikke huske hvad hotellerne jeg har boet på hedder. Hvis i kender til historien om Anne Franks dagbog så er der et rigtig godt museum om hendes liv, noget jeg vil mene er værd at se. Og så en tur rundt på kanalen er også hyggeligt. Håber i får en god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia

  Tjek hotel backstage, det er så COOL og ikke så dyrt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi there, I've been to Amsterdam 2 years ago and I loved it. Go throw the flower market, it's lovely just for a walk.xxxAmazing picture on your header!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har aldrig været i Amsterdam, men rigtig god tur:) !http://lifeofsofies.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var i Amsterdam på studietur forrige år – og jeg kan kun sige: GLÆD JER! Det er en mega fed by, både kultur, restaurant, natteliv og ikke mindst shoppingby. Deres gågader er kæmpe lange og bugner af alt det fedeste. Næste gang jeg rigtig skal shoppe igen – tager jeg helt sikkert derned og gør det. Jeg vil også anbefale jer at tage ud i "red light" området om aftenen – det er vildt, men samtidig enormt fascinerende og opleve de piger, stå i hver deres vindue og sælge sig selv – det røde lys og den gode stemning derude med alm. barer osv. Det er en værd at opleve, når man er i Amsterdam. Ellers kan jeg anbefale jer at tage ud og høre noget godt musik om aftenen. Der er et stort udvalg af musikgenre på de forskellige barer/diskoteker, hvis i er til det. I det hele tager er Amsterdam en rigtig flot by med masser af blomster og åer med broer overalt – meget romantisk by 🙂 Vil også gerne have kæresten med derned næste gang. Vores hotel var et hostel, så det er vidst lige meget, hvad det hed. Kan godt forstå i ikke vil bo sådan et sted, for det er dæleme ikk særligt romantisk 🙂 Men jeg vil ønske jer en rigtig fantatisk tur :-)Mange hilsner fra Stinewww.jane-stine.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Two-toned stockings