Latest buy: Friis & Co "Dot"

I’m on Chicisimo again

Image Hosted by ImageShack.us

I’ve just gotten a mail from Maria from Chicisimo.com that I’m on the site again. I really like this site – you can browse through outfits of girls from all over the world and get really inspired. Remember to give people “chics” when you like their outfits! You can see all (2) of my Chicisimo-outfits here.

By the way: I’m gonna post pictures from the blogger event tonight – just as I promissed some of you!

—————–

Jeg har lige fået en mail fra Maria fra Chicisimo.com om at jeg er på siden igen. Jeg kan altså virkelig godt lide den her site – man kan sidde og kigge igennem SÅ mange outfits fra piger fra hele verden og blive rigtig godt inspireret! Husk at give de outfits i kan lide “chics” (den der pink ting oppe til venstre ved hvert outfit). I kan se alle mine to 😉 outfits på Chicisimo her.

Og forresten: Som lovet poster jeg billeder fra blogger eventet i aften. Så kig forbi der, hvis i er nysgerrige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Latest buy: Friis & Co "Dot"