Happy birthday blog!

Outfit of the day # 58

Image Hosted by ImageShack.us

Jesus, I’m tired now. I just came home from the Friis & Co Meet your fashionblogger event and I so tired (and feeling a cold coming up… goooo away!!). But I’m happy – I had a great night and it was so fun to meet some of you readers/fellow bloggers out there. I’ll post some pictures from the event tomorrow because now I’m off to bed. Here’s what I was wearing tonight at the event.

———————-

Jesus kristus, jeg er træt. Jeg er lige kommet hjem fra Friis & Co Meet your fashionblogger eventet og er helt smadret (og kan mærke at jeg at ved at blive små-syg…. gåååå væk!). Men jeg er glad – jeg havde en super hyggelig aften og det var SÅ fedt at møde nogle af jer læsere/medbloggere derude. Jeg skal nok poste lidt billeder fra selve eventet i morgen, men nu vil jeg hoppe over i sengen og hapse rester af de lækre appetizers der var til eventet i aftes (yesss, jeg fik snuppet nogle rester med hjem hehe). Her er hvad jeg havde på til eventet.

What I’m wearing:

Sequin harem pants from Friis & Company
White t-shirt from H&M
Black tanktop from ASOS
Black peeptoe heels from Friis & Company – Get them here
Necklace from Friis & Company
Earrings from Friis & Company
Dear-ring from Glitter
2-thin rings from H&M
Black plexi ring from Friis & Company – Get it here

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy birthday blog!