Crappy day

Outfit of the day # 60

Image Hosted by ImageShack.us

This was my outfit thurday when I went with Mr. Boyfriend to my parents house for dinner. I would have shown you the outfit yesterday, but the yesterday was so crappy that I spent most of it watching movies (yay, Disney!). The dinner with my mom, dad and brother was great though! And Mr. Boyfriend just gave me a pleasant surprise: he’s gonna celebrate christmas with me and my family this year, because his own mom has to work on the 24th (that’s the day we celebrate christmas with our families here in DK). I’m so happy! Even though we have been together for 7½ years then we have never celebrated that day together. Uhh now I’m looking forward to christmas…
Later tonight we’re having a foundraiser party for Mr. Boyfriends campaigne (he’s running for the citycounsil here in Odense) and I can’t wait. I’m gonna tell you more about it later!

————————–

Her er outfittet som jeg havde på i torsdags til middag hos mine forældre. Jeg ville egentlig ha’ vist jer det igår, men igår var bare en lorte dag, så jeg droppede internettet tilfordel for film under dynen (hurra for Disney!). Hr. Kæreste kom lige med en dejlig overraskelse igår: han holder jul med mig og min familie i år! Hans mor skal nemlig arbejde d. 24, så de holder juleaften d. 23 og så er han sammen med mig d. 24. Det glæder jeg mig til! Selvom vi har været sammen 7½ år, så har vi aldrig tilbragt juleaften sammen. Nu glæder jeg mig helt til jul!
I aften holder vi en stor foundraiser fest for Hr. Kærestes valgkampagne – så han kan skaffe penge til sin valgkamp (han stiller op til byrådet i Odense – som jeg vist har nævnt før). Jeg glæder mig til i aften og skal nok fortælle mere senere 🙂

What I’m wearing:

Purple silk tunic from French Connection UK
Denim leggings from Pieces
Studded belt from ASOS
Overknees from Pleaser
Bracelet from ASOS – Get it here
Rings from Friis & Company + H&M

4 kommentarer

 • Åh hvor hyggeligt med julen. Jeg har været sammen med min kæreste i knap 6 1/2 år, og vi har heller ikke holdt jul sammen endnu. Jeg tror heller ikke, vi kommer til det i år, det er jo svært med sådan noget familiesjov. – Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ VibekeVi troede også først det var noget vi ville gøre når vi fik børn eller blev gift. Men nu skulle hans mor så arbejde i år og så greb vi muligheden for at være sammen den dag 🙂 Men nej, det er ikke nemt fordi vi vil alle vel helst holde med vores "egen" familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • very cute!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er også skønt at holde jul sammen! Min kæreste (nu mand :)) har aldrig brudt sig specielt om julen, så han har ikke haft noget imod at blive hevet med til min familie hvert år. I skal nok få en rigtig dejlig dag/aften sammen! :)BTW, lækkert outfit! Farven på tunikaen er SKØN!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crappy day