Really tired...

Saturday night dinner

Image Hosted by ImageShack.us

Finally found myself some food. I just ordered this from INSU Thai in Odense: fried chicken in a sweet/sour sauce with green and red pebers, onions, cashewnuts and rice + 8 small maki rolls with tuna and chili. Can’t wait ’till it’s done – I’m kinda hungry now. In a few hours I’m gonna meet up with Mr. Boyfriend + friends and play boardgames and drink irish coffee. Totally lowkey night – nothing wild. What are you guys doing tonight?

——————–

Jeg har endelig fundet ud hvad jeg skal ha’ og spise. Jeg har lige bestilt det her fra INSU Thai i Odense: stegt kylling i sur/sød sauce med peberfrugter, løg, cashewnødder og ris + 8 små maki ruller med tun og chili. Nu skal jeg bare vente på det er færdigt – hvilket er lidt svært når man er sulten. Om et par timer mødes jeg med Hr. Kæreste + venner for at spille spil og drikke irish coffee. Bare en stille aften – intet vildt. Hvad skal i i aften?

5 kommentarer

 • Jeg skal til kæmpefest nede på havnen, men lyder godt nok hyggeligt, med spil og det hele!Det er også virkelig koldt udenfor, så vil aller aller helst være inde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder også hyggeligt! Hvis jeg ikke havde været til fest igår, så havde jeg også været frisk på noget lidt vildere i dag. Og ja, det er MEGA koldt i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg holder lige en hjemme-aften idag. Synes stadig jeg er lidt smadret efter en tur i byen igår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ CamillaVille jeg også ha' gjort, hvis ikke Hr. Kæreste havde lokket mig ud af den varme lejlighed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I like the idea of boardgames and Irish coffee! Sounds heavenly. And your food looks lovely. Yum.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Really tired...