20% Asos discount code

Article with Mr. Boyfriend and I

Image Hosted by ImageShack.us

Here’s the article with me and Mr. Boyfriend which was in the local paper Fyens Stiftidende yesterday. The interview and picture are from the election night. It’s mostly about Mr. Boyfriend and his politics. You can see the picture in full size below.

I’m off to Copenhagen very soon – then I’m going to visit H&Ms showroom and later another fashion event. Tonight I’m gonna have dinner with, Mr. Boyfriend, my sister + her boyfriend. It’s gonna be a great day!

————————-

Her er artiklen med Hr. Kæreste og jeg som var i Fyens Stiftidense igår. Interviewet og billedet er fra selve valgaftenen. I kan se billedet i fuld størrelsen hernede under. Der er lidt fejl i artiklen, men det sker jo (Hr. Kæreste er bla. ikke formand for DSU – han har været for DSU Odense, men det er nogle år tilbage).

Nu smutter jeg snart til København, hvor jeg skal mødes med Kia og vi skal bla. i H&Ms showroom og lure på forårsnyheder. Senere står den på middag og rødvin med Hr. Kæreste, søster og hendes kæreste på Christianshavn. Jeg tror, at det bliver en god dag!

Image Hosted by ImageShack.us
Picture: John Fredy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% Asos discount code