Mine anbefalinger til valget i morgen

I’ve just voted!

Image Hosted by ImageShack.us

For Mr. Boyfriend of course! My dress is ready – hanging in my bedroom door. I just need a small nap before I start getting ready for tonight. I’m still not sure about the shoes though… I’m thinking of these gladiators from Zara. What do you guys think? Help!

————————-

Kjolen til i aften hænger klar på soveværelsesdøren og jeg har lige været oppe og stemme på Hr. Kæreste. Nu skal jeg bare ha’ en lille lur inden jeg begynder at gøre mig klar til i aften. Jeg er dog stadig meget i tvivl om hvilke sko jeg skal ha’ på. Jeg overvejer disse gladiators fra Zara. Det vil give outfittet lidt kant – er nemlig bange for at se for (sexy) sekretær-agtig ud, hvis jeg bare hopper i spidse sorte pumps. Hvad synes i? Hjælp?!

Image Hosted by ImageShack.us
My vote for Mr. Boyfriend

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine anbefalinger til valget i morgen