Help: PILGRIM survey

Latest buy: tickets to Avatar

Image Hosted by ImageShack.us

I was so lucky to get my hands on tickets to Avatar on the premiere-night here in Denmark. Can wait to see it – it looks awesome! Now I’m gonna go to my parents house – today is my father 48th birthday (HAPPY BIRTHDAY DADDY)! Check back later where I have a competition ready for you!

————————-

Jeg var så heldig, at få nallerne i billetter til Avatar i 3D igår. 9 stk til premiere aftenen her i Odense – not bad! Jeg glæder mig virkelig til at se den – den ser virkelig fed ud. Nu vil jeg smutte ud til mine forældre. Min far fylder 48 år i dag, så han skal fejres her i eftermiddag (TILLYKKE far!). Kom tilbage senere i dag, hvor jeg vil skyde en konkurrence igang!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Help: PILGRIM survey