This week followers - new links!

Outfit of the day # 62

Image Hosted by ImageShack.us

It’s kinda difficult for me to share my outfits with you guys these days since Mr. Boyfriend kidnaps our camera pretty often. Today I got it back for a short while and that made it possible for me to share the outfit I wore thursday with you guys. I went out for dinner on Mr. Boyfriends birthday in this.
I love this skirt, but one of the downsides of loosing weight is that some of your clothes become to big. And that’s what happened with me and this skirt – it’s not tight in the waist at all anymore and it’s way too big around the hips… but I still won’t give it up!

———————

Det er lidt svært for mig at vise jer outfits pt, da Hr. Kæreste kidnapper vores kamera til hans kampagne hele tiden. Men i dag fik jeg det tilbage for en kort stund og det er derfor nu muligt (taaadaa!) for mig at vise jer torsdagens outfit, hvor det var Hr. Kærestes fødselsdag. Vi var ude og spise på Da Falippo (italiensk) og det er nok noget af det bedste mad jeg har været i Odense – overhovedet. Nøj, hvor var det godt og hvor var vi mætte bagefter.
Et af minusserne (et er de meget få!) ved at tabe sig, er at noget af ens ynglings tøj bliver for stort. Og det er nu sket med den her nederdel – den sidder slet ikke til i taljen mere og er alt for stor omkring hofterne… ØV. Men jeg nægter at give slip på den!

I’m wearing:

Skirt from Asos
Nude top from VILA – Get
it
here
Vintage clutch
Earrings that I inherited from my mom
Bracelet from Asos – Get it
here
Rings from gifts + H&M
Patent heels with plateu from Defeeter

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This week followers - new links!