You can call him "Mr. President"

Outfit of the day # 64

Image Hosted by ImageShack.us

Here’s last nights outfit that I wore at the electionparty. What I night! Our party won the city back and Mr. Boyfriend got elected. It was the most amazing night in all my 7 years in politics. I got so many compliments for the dress and this wasn’t the last time I wore that one!

Now I’m gonna see a friendly soccer match between Denmark and USA – almost all of Denmarks good players are on the bench so its interesting to see how that match turns out. Tomorrow morning I’m going to meet up with my group to do some finishing touches on our project, then I’m off to Copenhagen to visit H&Ms showroom and to attend a Claudio Ferreti-event. After that I’m having dinner with Mr. Boyfriend, my sister and her boyfriend. On friday me and Mr. Boyfriend are leaving for Amsterdam!

—————————

Her er outfittet fra valgfesten igår – og sikke en fest! Socialdemokraterne vandt jo byen tilbage og Hr. Kæreste blev valgt (sprang 10 pladser op af listen!). Det er seriøst den fedeste oplevelse jeg har haft i forbindelse med politik siden jeg meldte mig ind for 7 år siden. Jeg var ved at tude flere gange ude i Marienlysthallen i dag, men styrede mig da jeg ikke gad og være tudemarie foran presse og byens spidser. Jeg fik utrolig mange komplimenter for kjolen, så det er ikke sidste gang jeg har den på!

I morgen starter jeg dagen med at møde med min gruppe for lige at lægge sidste hånd på vores projekt. Derefter smutter jeg til KBH, hvor jeg skal besøge H&Ms showroom for at kigge på forårsnyheder. Efterfølgende skal jeg til et Claudio Ferreti-event sammen med bla. Kia. Senere samme aften skal jeg spise middag med Hr. Kæreste, min lillesøster og hendes kæreste. Fredag smutter Hr. Kæreste og jeg så til Amsterdam. Sikke en vild uge!

What I’m wearing:

Red dress from ASOS – Get it here
Gladiator heels from Zara
Black leather bracelet from Pieces

bloglovin

10 kommentarer

 • Kia

  Flot kjole! 🙂 Og tillykke med kæresten.GLÆDER mig til at møde dig imorgen.Kia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak!! Og i lige måde – det bliver rigtig hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You look amazing! Love the dress! Kiss

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You look fabulous is red! :)Enter my fashion giveaway to win a custom made dress: http://www.friendinfashion.blogspot.com x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • you are drop dead gorgeous in that dress! jealous!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Jeg prøver lige igen. Har skrevet 2gange nu men indlægget kommer ikke igennem. Hvordan kan det være??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ DinaJeg har ikke modtaget nogle kommentarer fra dig andet end den ovenover denne kommentar? Det er da vildt underligt. Er det også på det her indlæg du har lagt de andre kommentarer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  @Jeanett,Øv jeg svarede faktisk også på din sidste kommentar men den kan jeg se kom heller ikke igennem. Så ud af 4 kommentarer ved jeg ikke hvor 3 er blevet af. Jeg postede dem alle her i samme tråd. Der stod bare de skulle igennem 'moderation' :(Ved ikke om denne kommer igennem? Måske der er noget spam filter som er aktiv eller sådant?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Jensen

  Hvordan er størrelsen på kjolen? Hvilken en størrelse har du – tror vi bruger omtrent samme størrelse…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You can call him "Mr. President"