Lamebook.com

Beautiful Helena

Image Hosted by ImageShack.us

I know that these pictures have already been shown around in blogland, but I have to post them. Helena Christensen is, if you ask me, seriously one of the most beautiful women in the world. I always get so jealous when I look at her.

The pictures are from her Elle UK cover and article for the january 2010 issue.

———————–

Jeg ved godt, at de her billeder allerede har været lidt rundt i blogland allerede, men jeg bliver altså nødt til at poste dem også! Jeg synes virkelig, at Helena Christensen er en af de smukkeste kvinder i verden. Jeg bliver altid så jaloux, når jeg ser billeder af hende.

Billederne er fra Elle UK hvor hun er på forsiden og i med en billedeserie i januar 2010.

Image Hosted by ImageShack.us

2 kommentarer

  • jeg er så een af dem der slet ikke kan se det fantastiske i hende.Jeg synes ikke hun er noget specielt og jeg har aldrig forstået all that fuzz omkring hende.måske det bare er mig?- Hav en god dag :Dhttp://chrimscrams.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg forstår godt din følelse – sådan har jeg det med Kate Moss. Jeg synes overhovedet ikke hun er pæn og forstår ikke hvorfor folk går i bro over hende. Men Helena synes jeg virkelig er smuk!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lamebook.com