Latest buy: H&M faux leather dress

H&M spring: Fashion with a view

H&M spring: Fashion with a view

Did H&M make this “editorial” for me? Even though black, leather and studds are very “in” right now (and I like it) then this is more the REAL Jeanett. Give me pastel-colours, light floral dress and high heels – and you got me. I can SO see myself in both the purple dress (pic above) and the nude coloured one too. I need both of them. Gorgeous! Can’t wait for summer. All the items in the pictures are now available on the danish webshop so go and check out your country’s H&M webshop to see if they’re there.

Do you like any of the items?

——————————

Jeg tror vist, at H&M havde mig i tankerne da de skød denne billedeserie, fordi jeg er solgt til stanglakrids. Selvom sort, læder og nitter er meget in lige nu (og jeg kan skam godt lide det), så er det her så meget mere den “rigtige” Jeanett. I ved – hende der ikke kan stå for pasteller, lette og luftige sommerkjoler og høje hæle. Det er altså mit kryptonit. Jeg kan virkelig se mig selv i både den lilla kjole øverst og den fine pudder-farvede længere nede (den fine pudder-sag ville især passe godt til de lyse stiletter som jeg savlede over her, da jeg var på besøg i H&Ms showroom). MÅ EJE BEGGE TO. Og den her billedeserie får mig virkelig til at sukke efter forår og sommer. Alle tingene på billederne er nu på den danske webshop.

Kan i lide det? Og skal i ha’ noget?

H&M spring: Fashion with a view

H&M spring: Fashion with a view

H&M spring: Fashion with a view

H&M spring: Fashion with a view

H&M spring: Fashion with a view

Pictures: H&M

11 kommentarer

 • I love the outfit from the last picture! Cant waint for the summer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahh I love it! I am bored of winter now. I love the nude dress and the white shorts outfit. Roll on summer…ChristinaBlackberry Sherbetx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også bare VILD med H&M's nye kollektion – var total solgt, da jeg opdagede alle de fantastiske pasteller i går..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow nogle lækre billeder – oser af forår og sommer (:Hmm…billederne er SÅ gode, så det skal i hvert fald tjekkes ud! :Dwww.lady-simone.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ VeronikaMe neither – I need some sun asap!@ ChristinaYeah, the nude dress is one of my favorites too.@ PrinsessenSamme her – elsker det hele!@ SimoneHehe håber ikke jeg leder dig alt for meget i fordærv 😉 De oser nemlig af sommer. De oser faktisk lidt af Grækenland med de farver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SKØN og man længes lidt ekstra efter sol og sommer med billederne i baghovedet :-)P.S. Jeg er også helt vild med den lilla kjole! Men hold op hvor står der Jeanett på den – når man lærer dig lidt at kende fashion-wise, så er det tydeligt der er et match. Snyd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ KatrineÅh Katrine! Det er sådan en kommentar som mit hjerte elsker og min bankmand hader! Nu bliver jeg jo NØDT til at eje den lilla også. Shit… ;)Men tusind tak – fedt at folk kan se en rød tråd mht min smag og stil (nogle gange kan jeg nemlig ikke selv se den).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er også helt forelsket i den nye kollektion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe vi er vist mange efterhånden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LOVE this editorial – the gelati shades are so gorgeous and every piece is a must have! :)www.friendinfashion.blogspot.comx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den der oversize strik kunne jeg da nemt hoppe i, med lidt brune ben. Det er dog en anelse svært at forestille sig nu. Lidt for tuttenuttet til mig måske, men enkelte dele kan helt klart sagtens gå.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Latest buy: H&M faux leather dress