Bye Bye 2009 - Hello 2010

My new years outfit

My new years outfit

Here’s what I’m planning on wearing tonight. Asos velvet dress, Friis & Company heels, Asos Chanel-ish two-toned stockings, Mango earrings and My Favorites (Friis & Company) studded bag. The some diva-ish dark eyes and loads of lipsgloss and blush. Not sure about the hair yeat – but I’m thinking loose hair with some big soft curls. Of course I’ll take an outfit-picture of it when I’m ready and show you tomorrow.

HAPPY NEW YEAR!!

———————————

Her er hvad jeg har planer om, at hoppe i til i aften. Asos velour kjole (med synling lynlås i ryggen), Friis & Co stiletter, to-farvet strømpebukser fra Asos (very Chanel-ish), Mango øreringe og nitte taske fra My Favorites. Jeg regner med at lave en mørk diva-ish øjen-makeup tilsat masser af lipglosses og blush. Håret bliver nok løst med nogle store bløde krøller. Måske tager jeg også et enkelt armbånd på – don’t know yet. Skal selvfølgelig nok forevige outfittet, når det er på og vise jer det i morgen.

GODT NYTÅR!!

7 kommentarer

 • Kit

  elsker elsker eeeelsker de nylonstrømper. Må eje dem! Er det lang tid siden du har købt dem på asos? Jeg kan ikke finde dem :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Great look!Happy New year!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan kun komme til at se godt ud (:www.lady-simone.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og du må også have et rigtig godt nytår :Dwww.lady-simone.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeeeeeeeeeeeeeeeeelsker din kjole!!Kan den mon stadig købes og har du et link? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ KitDe er skam stadig på Asos – der er link til dem i mit nyeste indlæg med mit nytårsoutfit.@ Glamour BbeyThank you so much :)@ SimoneMange tak :)@ Fashion AffairsMange tak! Ja, den er stadig på Asos (endda på udsalg!) og jeg har linket til den i mit nyeste indlæg med billederne af mit outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for linket og sizeguiden 😉 Normalt er jeg en str. 10 i kjoler(S/M), men er utroligt meget i tvivl nu….// Fashion Affairs

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bye Bye 2009 - Hello 2010