Shell earrings: Stella McCartney vs. Friis & Co

Outfit of the day # 67

Image Hosted by ImageShack.us

Here’s the outfit I wore on saturday to Mr. Boyfriend’s grandmother’s 80 year-old birthday. I’m really sad that the sequin pants have becommed to big for me since I lots weight – I’m having a hard time keep them up. So I’m considering selling them. Let me know if you’re interested!

—————————–

Her er outfittet fra i lørdags til Hr. Kærestes farmors 80 års fødselsdag. Jeg er rigtig ærgelig over, at My Favorites bukserne er blevet for store efter jeg har tabt. Jeg har svært ved at holde dem oppe. Overvejer derfor at sælge dem. Let me know if you’re interested! De er en str. M.

What I’m wearing:

White tank from H&M
Blazer from Bershka
Sequin pants from My Favorites (Friis & Co)
Boots from Deichmann

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shell earrings: Stella McCartney vs. Friis & Co