Help: Searching for H&M dress

Outfit of the day # 69

Outfit of the day # 69

My outfit from yesterday from the christmaslunch with my family. I’ve been so tired today – I’ve just done some groccerie shopping and now I’m enjoying a big sandwich with a lot of vegetables – I’ve missed that after so many days of christmasfood. And later I think I’m gonna watch “Confessions of a Shopaholic” which I also got for christmas.

——————————–

Gårsdagens outfit fra julefrokosten med min familie. Har min nye bluse på som jeg fik i julegave. Jeg har virkelig været sløv og træt i dag (har sovet til kl. 13.30 – wtf?!), så har bare fået handlet lidt i dag. Nu vil jeg nyde min sandwich fra Submarine fyldt med en masse friske grøntsager – det har cravet hele dagen efter flere dage fyldt med fed julemad. Og så tror jeg, at jeg smider “Confessions of a Shopaholic” på dvd’en (også en julegave).
(Og god, hvor er jeg bleg efterhånden! Tror vist lige jeg skal ha’ gang i selvbruneren inden nytårsaften).

I’m wearing:

Blue wrap blouse from Asos – Get it here
Grey denim jeans from Only
Gold statement necklace from Accessorize
Black “winged” heels from Friis & Company – Get them
here

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Help: Searching for H&M dress