Buy: Asos stuff

Dreaming of: Nude Alexa bag

I have to admit that I don’t get the hype about Alexa Chung AT ALL. Her hair always looks (discustingly) greasy and has too long dark roots (colour your hair woman!), her style is weird in the annoying way and she’s waaaaaay too skinny. I don’t get it. But what I do get is the bag that Mulberry named after her – the Alexa bag. And especially the nude-coloured one. It’s gorgeous and I wish that could be my new spring/summer bag! Perfect!

———————————-

Jeg må altså indrømme, at jeg overhovedet ikke forstår hypen omkring Alexa Chung. Hendes hår ser altid (ulækkert) fedtet ud + hun altid har “motorvej” aka mange lang, mørke rødder. Farv håret damen!! Og så er hun bare uhyggeligt tyndt. Jeg forstår det virkelig ikke. Tilgengæld forstår jeg godt Alexa-tasken som er lavet af Mulberry – opkaldt efter hende. Især den her i nude med pynton. Namme nam! Den måtte godt være min nye forårs/sommer taske. Prisen og min SU er bare ikke et perfect match. Jeg kan se på Mulberry’s hjemme, at de andre Alexa-tasker koster imellem 850-1000 £ (7200-8500 kroner), så mon ikke den her kommer til at koste nogenlunde det samme.

Pictures: Mulberry

6 kommentarer

 • jeg er også helt skudt i den taske. den klassiske tan eller sorte ville jeg dog gerne eje. Men denne udgave er godt nok også fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes denne taske er langt mere anvendelige end den populære bayswatcher (staveplade), grundet skulderremmen og nuij den er lækker i den viste kombination.Men som dig så synes jeg ikke at SU (i mit tilfælde slutlån) og taske hænger sammen.Tror det bliver ved drømmen i pæn lang tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kat

  passer da ellers lige med su+su lån+en måneds løn;) perfekt! vi har jo alligevel ikke 'råd' til at spise hvis man skal ligne alexa…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Skønt at høre, at jeg ikke er den eneste der ikke forstår hypen omkring frk. Chung 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Jeanett.Hvor læser du til multimediedesigner?Kærligst Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ CamillaJeg må lade det blive ved drømmen – har slet ikke råd til tasker i det prisleje. Eller jo, hvis jeg lod være med at spise i et par måneder.@ scient.hybridJa, vi studerende må drømme tit! ;)@ katHaha – ja og fuck husleje! Hvis man har en lækker taske, så kan man sagtens sove på gaden! ;)@ KristineOg skønt at høre, at jeg ikke er alene ;)@ AnneJa, det gør jeg 🙂 Ville du spørge om noget mht uddannelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buy: Asos stuff