I got a 7!

Merry exam, Jeanett

Since my exam went well I decided to buy myself a little something. I’ve been eyeing this Lipsy dress for half a year now and I just found it very cheap on Ebay UK, so I decided to buy it as a gift for myself. It’s an old model, but I think it can still be pretty – especially for spring and summer when I get more tanned. For everyday use I’m gonna style it with some flat shoes and my jeans jacket. For parties I’m gonna style it with a pair of heels – probably my studded heels from Zara that Mr. Boyfriend gave me last year.

————————–

Siden min eksamen nu gik godt, så besluttede jeg for lidt siden, at jeg lige skulle forkæles (altså med mere end den der hotdog, cola og smil-chokolade jeg lige har kastet indenbords… ups. Jeg tager til træning i morgen… så må jeg løbe lidt extra til. Jeg lover det!!). Jeg har i lang tid godt kunne lide den her kjole fra Lipsy og jeg fandt den netop super billigt på Ebay UK, så jeg slog til. Glædelig eksamen Jeanett – tak tak! Det er egentlig en halvgammel model, men jeg synes den er super fin og at farven stadig holder – også i den kommende sæson. Jeg får den nok først brugt, når vejret bliver lidt bedre og når min blege krop har fået lidt mere farve. En hverdags-styling kunne evt. være et par flade sko og min denimjakke. Til fest ville jeg nok style den med et par grove heels som mine nitte stiletter fra Zara for at den ikke bliver ALT for tutte-nuttet.

6 kommentarer

 • smuk kjole 🙂 og tillykke med at eksamen gik godt! //Christina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I have this from a few years ago and have only worn it once. I'll be looking forward to seeing you style it for daytime so I can be inspired!ChristinaBlackberry Sherbetx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Good to hear about the exam, good job! Must feel so nice to be done! Love that dress! Absolutely gorgeous!! Very jealous, hehe…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke igen søde :DDen kjole har jeg også. Den er så smuk! Den er bare en smule for stram til mig, så jeg satser på at jeg snart kan passe den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ BELLA DONNAMange tak! Er glad for at det gik godt :)@ ChristinaCool – can't wait to recieve mine. I hope to be able to inspire you :)@ AnneThanks sweety ;)@ MillaHvordan er den i størrelsen? Har købt en str. 12, men er lidt bange for om den bliver for stor.Og mange tak – og tillykke med dine mange sunde tiltag. Det ser godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh jeg har også den der kjole. Den er bare så lækker, at have på. Men desværre skærer den mig i skulderen efter nogle timer, så det kan også være den gør ved dig. Men den er rigtig dejlig, at have på. Også fordi den sådan flyver afsted når man går.. 😀 Wee. Tillykke med din eksamen gik godt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I got a 7!