Avatar: 2nd time

Outfit of the day # 71

Outfit of the day # 71

My outfit from last night when I saw Avater for the second time. This dress is SO comfy – I love it! I’ve tought of different ways to style it, but I think this is the way the works the best: high heeled boots and chunky jewellery. It may work great with a scarf too, but I wasn’t feeling like wearing one last night. List of where the things are from + detailed pic of the necklaces below.

———————-

Mit outfit fra igår aftes, hvor jeg var i bio og se Avatar for 2. gang. Den her kjole er simpelthen SÅ behagelig! Jeg har tænkt over lidt forskellige muligheder hvorpå jeg kan style den (“hvorpå” ? Siden hvornår er jeg blevet mormor?) og jeg synes altså, at den her måde er den der fungerer bedst: høje støvler og chunky smykker. Er mørkt tørklæde kunne også fungere, men det havde jeg ikke lyst til, at have på igår.

I’m wearing:

Maxi dress from Asos
Boots from Deichmann
Studded bag from My Favorites – Get it here
Guitar necklace “stolen” from Mr. Boyfriend (he doesn’t use it – he got it for free)
Necklace from H&M Mens department
Rings from Glitter

Outfit of the day # 71

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avatar: 2nd time