Merry exam, Jeanett

Outfit of the day # 72

This was the outfit I wore for my exam today + my Deichmann boots. Went for the trendy-yet-serious/business-like look. Now I’m gonna watch a new episode of “The Good Wife” – that show is really growing on me!

I’m gonna launch the competition tomorrow, but remember that you can ask me questions here. I’ll answer them in a videoblog later on.

————————-

Det her var outfittet jeg havde på til eksamen i dag tilsat mine høje Deichmann støvler. Jeg gik lidt efter et trendy og chick look, men stadig med en business-feel to it. Nu vil jeg slappe af til et nyt afsnit af “The Good Wife” – den serie er jeg virkelig bidt af efterhånden.

Jeg starter konkurrencen, som lovet, i morgen og i mellemtiden kan i stille mig spørgsmål her til spørgsmålsrunden. Jeg besvarer dem alle i et video-blog indlæg efterfølgende.


I’m wearing:

White tank top from H&M
White t-shirt from H&M
Grey jeans from Only
Blazer from Bershka
Bracelet from Jimmy Choo for H&M
Ring from Glitter
Earrings from Friis & Company

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merry exam, Jeanett