Asos 20% discountcode

Packing for Dubai: Favorite dress


Left: Asos model, Right: Me on Cyprus 2009

This is my favorite dress on warm holidays – it has been with me on several vacations. I’ve already started to think about what to bring with me on my vacation to Dubai (23 days and counting!) and this one is without a doubt going in my suitcase. It’s perfect in so many ways: It’s straps so I don’t get any tanning lines, it’s comfy, very summer-ish with the floral print and light which makes it comfy when it’s very hot.

So you my floral dress are coming with me to Dubai! Oh, and it’s from Asos if any of you were wondering.

————————-

Det her er min ynglings kjole, når jeg er på ferie i varme lande. Den har jeg virkelig haft med på mange ferier efterhånden. Jeg er allerede begyndt at mental-pakke (ikke fysisk endnu) til Dubai (selvom der er 23 dage endnu) og den her ryger helt sikkert med i kufferten. Den er perfekt på så mange områder: den er stropløs så jeg slipper for hvide striber efter en dag i solen, den er behagelig at ha’ på i høj varme fordi den er så luftig (den bestod prøven i 45 graders varme på Cypern) og så er den dejlig sommer-køn med det blomsterede print. Forneden kan i se mig og kjole i aktion sammen.

Nå, så det er ihvert fald afgjort – du skal med mig til Dubai Frk. Sommerkjole. Den er iøvrigt fra Asos (sommeren 2008 mener jeg), hvis i var nysgerrig omkring det.

6 kommentarer

 • Det er en rigtig fin kjole, men du skal nok huske på, at det et muslimsk land, har du undersøgt, hvordan de har det med påklædning?Det er ihvertfald nok en godt idé at opføre sig pænt på stranden DR-udland – Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes, jeg har kigget lidt på det og så vidt jeg har fundet frem til, så går turister rundt som de plejer på ferie. Dog ikke med mega korte og nedringede kjoler/nederdele.På offentlige strande må kvinder ikke bade hverken topløse eller i bikini. Derfor skal vi på de private strande 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ok, lyder meget godt med de private strande 🙂 Kunne godt nok selv bruge lidt varme i disse tider… – Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvad str. har du kjolen i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ VibekeJeg glæder mig virkelig også til noget varme nu hvor det er så koldt her i DK.@ AnonymJeg har den i en UK12, men den er lidt stor til mig nu hvor jeg har tabt mig 5 kilo. Men den passer mig på billederne som er fra sidste og forrig sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den lækker (:www.lady-simone.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos 20% discountcode