Weekend in Copenhagen

Review: Depend no. 184

I’ve had the chance to try another one of the Depend nailpolishes that I got as a gift. As soon as I saw the bunch I got my eyes went straight to this one. This purple is absolutely perfect for spring! It subtle but still fresh. Even though it’s not nearly spring in Denmark then I’m wearing this colour this weekend and pretending that it’s spring.

It’s from Depend and has no. 184.

————————–

Jeg har endelig haft muligheden for at få teste endnu en farve i bunken af de Depend neglelakke jeg fik. Så snart jeg åbnede pakken fik jeg straks øje på den her. Den her lavendel-lilla er perfekt til foråret! Selvom vi overhovedet ikke er i nærheden af noget der minder om forår her i DK, så har jeg den på denne weekend – og så lader jeg bare som om! Hvad synes i om farven?

Farven er fra Depends nye forårs kollektion som skulle være i butikkerne omkring nu (eller være på trapperne). Farven har nummer 184 og pris for sådan en er 20-25 kroner.

4 kommentarer

 • Den er godt nok flot, wow! Kan den kun købes i Matas?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, hvor er den dog lækker! 🙂 Sådan en rigtig dejlig forårsfin farve og et lille håb om, at det bliver forår en dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror at det var af de farver jeg fik i julegave af min onkel og tante – men da jeg så blev jeg ikke helt så begejstret…hvad skulle jeg med en lilla farve? Men da den kom på, var den gudeskøn :Dwww.lady-simone.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ ChelleJeg ved det faktisk ikke. Jeg har bare kun set mærket i Matas.@ PernilleLige præcis – man bliver totalt i forårs humor!@ SimoneSelve farven på flasken ser også lidt "trist" ud, men den er super fin på!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend in Copenhagen