Buy: Mesh leggings

Searching: BBB – big black bag

Searching: BBB - big black bag

Even though I was bitching about winter and dark colours yesterday then every girl needs a big black bag for everyday use (such as school). My “big black bag” died in my bike-accident in november so I’ve been BBBless since then. I’ve been looking a bit, but I don’t seem to be able to find any I like (or are willing to pay for). I wouldn’t mind if this black snake Gucci bag was to find on my bag-shelf tomorrow when I wake up. Not at all. I’m considering getting a beige/nude coloured bag for spring though. Any of you seen any big ones in that colour?

———————-

Selvom jeg bitched gevaldigt over vinteren og mørke farver igår (er dog stadig træt af det), så er en stor sort taske vist et must i enhver piges garderobe. Den sorte frynse taske (fra Friis & Co) som jeg havde afgik jo ved døden i det cykel-uheld jeg var ude i i november (fortanden bliver tilgengæld fixet på mandag – betalt af forsikringen… yess sir!). Derfor har jeg lige siden lidt manglet en halv-stor sort taske (især til skolebrug), men selvom jeg har kigget lidt rundt omkring, så er der bare ikke rigtig noget der har fristet mig. Havde dog ikke noget imod, hvis denne Gucci snake taske lå på min taske-hylde, når jeg vågnede op i morgen. Den er bare lidt uden for mit budget. Jeg overvejer tilgengæld, at anskaffe mig en beige-ish/nude taske til foråret. Har i set nogle store lækre tasker i den farver?

2 kommentarer

  • Chloé har nogle skønne tasker i lige præsic de farver! 🙂 Har selv lige købt en clutch i beige/nude fra Dixie, der kan du også prøve :)/marinathelittlebag.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, måske skulle jeg lige kigger forbi der næste gang jeg i er KBH 🙂 Er dog mest på jagt efter en halv-stor taske som også kan bruges til hverdag.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buy: Mesh leggings