Reminder!

Spring skirt

Wouldn’t one (or all 3) of these skirts be perfect for spring/summer? I think it would. Especially the colour in the middle – the peach one. Perfect! The skirts are only £25 at Asos here (also available in black).

Remember that the discountcode ASOSINSTYLE gives you 20% off until midnat!

————————

Ville en (eller alle 3) af de her nederdele ikke bare være perfekte til forår og sommer? Det synes jeg virkelig de ville – især den peach version i midten. Perfekt! De koster kun 25£ (ca. 212 kroner) her på Asos – og der er også en sort version.

HUSK at rabatkoden ASOSINSTYLE giver 20% rabat på ALT indtil midnat i aften!

5 kommentarer

 • Jeg har den midterste i både dén farve og marine fra sidste forår, kan absolut anbefale dem! :)/Maria – Dette er ikke en dagbog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ MariaUh nu er jeg endnu mere fristet. Er den normal i str i forhold hvordan Asos normalt er? Og er den kort? Især det med længden bekymrer mig, da jeg jo er næsten 180 cm høj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været virkelig glad for mine, men de ér korte (jeg er ca. 178), så det kommer lidt an på ens temperament på dagen om man tager den på eller ej – men man kan godt bukke sig ned uden at vise det hele 😛 Mht. størrelsen så passede de fint i forhold til hvad jeg plejer at købe :)Håber min hjælp kan bruges!Hilsen Maria 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har også den i midten, jeg bruger normalt m og jeg mener min er str. 10 eller 12, men jeg synes også den var meget normal i størrelsen, men jeg tror den vil være liiiidt kort når du er 180.Her er et indlæg med billede, og det skal lige siges at jeg er 170 :).http://highstreetstyles.blogspot.com/2009/06/dagens-outfit.html- Louise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Exactly! The one in the middle is perfect!!! Aaah, that color is nice!! 🙂 It's great to see such colors when almost everyone around is dressing in black, white or grey …

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reminder!