Spring skirt

Weekend in Copenhagen


Christianshavn i sommers

Today I’m going to Copenhagen and I’m staying the whole weekend. Tonight I’m gonna visit my good friends Kat & Dreas – we’re gonna have good food and maybe some X Factor? Tomorrow night I’m gonna have dinner at my sister and her boyfriend’s place – they both just had their birthdays here in january so we’re celebrating that. My parents + younger brother are also in CPH so they’re also joining us. And then I’m going back again sunday. I hope you squeeze in some coffee with Kia sometime during the weekend and I also need to pay a visit to Strøget and look for some shorts for my upcoming Dubai-vacation (3 weeks now – but who’s counting?!). Now I’m gonna go and get ready. My parents are picking me up in a few hours.

I’m bringing my laptop so I will be blogging during the weekend! Don’t worry 😉

—————————-

I dag smutter jeg til København for at holde weekend der. Jeg skal besøge lidt forskellige mennesker som jeg ikke ser til daglig. I aften står den på middag hos nogle af mine bedste venner, Kat & Dreas. Måske får vi sneget noget spil og X Factor ind også? I morgen aften skal jeg spise middag hos min søster og svoger. De har begge haft fødselsdag her i januar, så det fejrer vi i morgen aften, hvor også mine forældre og lillebror er med. Søndag går turen så igen tilbage til Fyn. Jeg håber også på, at klemme en kaffe-aftale ind med Kia. Jeg skal også forbi Strøget kort – vil gerne finde nogle shorts til Dubai-ferien (3 uger til i dag!). Nu vil jeg smutte hen og gøre det sidste klar – mine forældre henter mig her om et par timer.

Jeg har min bærbar med, så jeg skal nok blogge i løbet af weekenden – don’t worry 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring skirt