On my hate list

Dubai: Day 5


At Hotel Atlantis

I’m finally back in Denmark! It’s good to be home, but I haven’t miss this cold weather at all. Spring now, please! I’m gonna sum up my trip to Dubai later (and I’ve promissed some of you a shopping-guide of Dubai), but right now here’s some pictures from day 5. We went to The Palm island, then to the beach and later out shopping.

———————————

Så er jeg netop landet i DK! Dejligt at være hjemme, men gider altså ikke det her vejr igen. Nu må det godt blive forår! Jeg skal nok lige summere op på hele turen, når jeg har fået sovet ud og det hele lige har bundfældet sig. Har også lovet et par af jer en shopping-guide til Dubai. Indtil da er her er lidt billeder fra dag 5 i Dubai. Vi fik endelig taget os sammen til at tage ud på øen formet som en kæmpe palme The Palm (Jumeirah). Der er egentlig 3 palme-projekter, men den her er den eneste som er færdig. Helt ude på spidsen af palmen besøgte vi det kendte hotel Atlantis som har en hvalhaj gående i fangeskab (det eneste sted i verden). Vi smuttede også lige forbi Cold Stone, hvor de sang en velkomst-sang for os, da vi kom ind i butikken og efterfølgende kastede rundt med vores is. Utrolig underholdende – hvorfor gør Cold Stone ikke det i DK? Bagefter tog vi ud og shoppede – fantastisk! Fik fat i nogle H&M stiletter jeg har cravet længe – og endda til halvpris af hvad de koster i DK! Vi fik første shoppet færdigt omkring midnat… hvor fantastisk er det lige, at Dubai Mall lukker kl. 24? Ja tak!


Hotel Atlantis


Hr. Kæreste leder efter dyr i vandet på Al Mamzar beach


Steak-dinner i Dubai Mall

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my hate list