Buy: DKNY Delicious duo

Lady Gaga’s coming to Denmark!

I’ve just found out that Lady Gaga is playing in Denmark this summer. I really really want to see her live! I saw my other favorite, Britney last summer (see here) so it’ll be perfect if I can see Lady Gaga too. I just can’t figure out the precise date. Anyones knows?

—————————

Jeg har lige fået oplyst (af min skønne Kat), at Lady Gaga kommer til Danmark til sommer. Hende MÅ jeg bare se live. Jeg synes, at hun er noget så genial! Jeg fik opfyldt mit ønske om at se min andet stor-favorit Britney i sommers (se mere her), så jeg “mangler” kun Gaga (selvom jeg heller ikke ville afvise en koncert med Jason Mraz). Vi har fundet ud af at hun kommer til sommer og at billetterne bliver solgt fra sidst-april. Vi mangler bare en præcis dato for koncerten. Nogen der kan hjælpe? Skriger hvis det er imens jeg er på Cypern. Koncerten skulle vist være i KB Hallen og opvarmning skulle eftersigende være Alphabeat. Og ja, jeg er en stor poptøs, når det kommer til musik.

9 kommentarer

 • Kia

  Det SKAL jeg!! Jeg elsker hende!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ KiaDet SKAL jeg også bare. Love her!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Hmm… Jeg kan slet ik se, hun skal komme forbi DK??? Hun var i KB Hallen i juli sidste år på "Fame Tour", synes umiddelbart det ser ud som om hun springer DK over i år?!?!Og Alphabeat er vist kun med hende i UK hér i feb/marts- Meeeeeeeen, hvor ville det være alt for, alt for fierce, hvis hun dukkede op igen!!! uhhuuuhu :-)<3 Nete

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • i dont know the dates but i hope you get to go because lady gaga is amazinggggg! good luck girl!xxadore your blog- will be back soon!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var til hendes koncert sidste gang hun var i DK og det var SUPER SUPER fedt! Skal helt sikkert ind og se hende igen.. Tak for info :)/Noelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ NeteLavede lidt mere reseach igår og hvad jeg kan se, så kommer hun til DK i løbet af sommeren – der er bare ikke fastsat en dato endnu.@ (always)alannaThank you so much – you're more than welcome to come back 🙂 And thanks – I hope I can go. I really wanna see her live.@ La ModeHar også hørt meget godt om hendes shows – håber virkelig at jeg er så heldig at komme til hendes koncert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  ORV!!!!Dét var da fantastisk at høre – weeeepii :-)Du må gi' lyd, når du ved mere!Koncerten sidste sommer var fantastisk, hun er bragende talentfuld og hendes outfits er way out there, tihi!<3 Nete

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for infoen.Hende skal jeg også se..hun er da for genialvar også til britney :-)er også total poptøs…shhh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har lige kigget på hendes officielle side, og ved hendes tour dates står der at hun altså ikke kommer forbi Danmark. Derimod tager hun til Stockholm og optræder der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buy: DKNY Delicious duo