Lady Gaga's coming to Denmark!

Lovely sunday

I’m still very tired from all the travelling. I started my morning with a chocolate muffin and some blueberry juice – very nice. Now I’m editing pictures from Dubai so they’re reading to go on facebook for my friends (who keeps asking for pictures) and here on the blog. This picture is from our first day in Dubai. I miss the sun, but it’s getting warmer in Denmark so that’s a plus! All the snow is almost gone now, yay! Now I’ll fix some more pictures and then hit to the gym. I’ve missed my workouts.

————————-

Jeg er så småt ved, at vænne mig til dansk tid endnu. Jeg havde aldrig troet, at en tidsforskel på 3 timer ville drille så meget, men det gør den altså. Startede min morgen med en muffin og noget blåbærjuice – og er nu gået i gang med at redigere lidt billeder, så de kan komme på facebook (og bloggen) til alle mine venner der spørger efter dem. I får lige et her som faktisk er fra vores første dag dernede – og dermed vores første strandtur. Savner virkelig varmen, men hvor er det dejligt at vi har plusgrader i DK – virkelig skønt! Nu vil jeg redigere lidt flere billeder og så efterfølgende smutte til træning. Det har jeg savnet. Vender tilbage senere med mine billeder fra mit besøg i Burberry dernede.

Ps. Og nej, jeg har ikke uren hud på billedet. Det er simpelthen bare alle mine fregner der popper frem lige så snart solen bare skinner lidt. Om sommeren er jeg en stor fregne.

4 kommentarer

 • Fregner er charmerende! Spændende at følge med i rejsen til Dubai, lyder som et sted, der har en masse at byde på. I øvrigt kan jeg sagtens forholde mig til forvirringen omkring tidsforskellen. Sidste år kom jeg hjem fra Thailand og faldt konsekvent i søvn klokken 8 hver aften, fordi klokken var 2 om natten i mit hoved. Sådan, midt i min egen fødselsdagsfest og den slags gik jeg bare ud som et lys. Virkelig hyggeligt selskab for alle andre, hæh. Og der gik næsten en uge, før jeg var tilpasset igen. Good luck, håber tre timer behandler dig bedre end mine seks 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahh ser dejligt ud-glæder mig til at sidde i varmen med solbriller på :-)Og fregner er da bare dejlige. Jeg kunne med det samme se at det var fregner og ikke uren hud eller lignende ;-)og velkommen hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ CamillaHehe rart med en der forstår mig! Det går lidt bedre nu, men jeg er stadig træt meget tidligere om aftenen end jeg plejer.@ marleneJeg er enig! Hader overhovedet ikke mine fregner. Folk bliver bare altid så overrasket over, at jeg har dem fordi de ikke er så tydelig om vinteren. Men så snart solen titter frem, så kommer de!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh hvor lækkert med sol, strand og varme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lady Gaga's coming to Denmark!