Lovely sunday

Me & Burberry

As I promiss you here’s pictures from when I visited the Burberry shop in Dubai. My heart skipped a beat or two when I saw these 3 items. I’m (like everyone else) very much in love with their whole SS10 collection. The green dress was so beautiful and it was about $3200/ £2000.

—————————-

Som lovet er der her billeder fra mit besøg i Burberry butikken i Dubai. Mit hjerte stod virkelig stille, da jeg så disse 3 items. Lige som mange andre er jeg fuldstændig in love med hele Burberry’s SS10 kollektion. Det er pasteller, drapering og ren romantik – I like! Jeg fik overtalt Hr. Kæreste til at tage et spy billede af mig og den grønne drapede drøm af en kjole imens personalet kiggede væk. Nøj, hvor var den lækker! Stoffet var overraskende tykt og lidt halv-stift. Den stod til lige knapt 17.000 kroner. Desuden havde de også den lyseblå kjole og den lavendelfarvet trench som også er set på catwalken.

8 kommentarer

 • Wauw! Den trenchcoat er da umådelig smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AT

  Jeg er forelsket i den trench! Ikke mindre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise Haack

  Hej Jeanett, Den nude taske som du vidst nok (?) købte fra Asos, kan vi ikke få en anmeldelse af den? Jeg overvejer nemlig selv at købe den, men den skal jo helst have den rette størrelse så både computer og bøger kan være i den :)Mvh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hej jeanett;)KJolen du har på, på øverste billede er så fin. Hvor er den købt hvis jeg må spørge?Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastiske kjoler – din er nu også meget fin!Og den trench dér… LÆKKER!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må man ikke tage billeder derinde, siden din Hr. kæreste (:b) tog billedet mens personalet ikke kiggede? :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • i love the dress you're wearing! where'd you get it?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lovely sunday