Hjælp lillebror

Nude bags from the runway

I’m still dreaming of (and planing on) getting a nude bag this spring/summer. I haven’t found the perfect one yet, but I’m still looking! I ran through some SS10 collections and I see that I’m not the only one who thinks a nude bag this season would be awesome – apparently a lot of the designers think so too! My favorites are the ones from 3.1 Phillip Lim.

—————————-

Jeg drømmer stadig om (og har stadig planer om at anskaffe mig) en nude taske dette forår. Jeg har endnu ikke fundet den perfekte, men jeg kigger stadig. Jeg gik igennem en del SS10 kollektioner igår og opdagede at jeg åbenbart ikke er den eneste der synes en nude taske kunne være fin denne sæson – en del af designerne har også set lyset! Mine favoritter er de to fra 3.1 Phillip Lim.

1 kommentar

  • Kan virkelig godt lide den øverste til venstre 🙂 Hvis bare man have pengene til det. S.U dækker ikke heeeeelt på det punkt :)http://www.xno3.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp lillebror