Competition winner!!!

Outfit of the day # 73

Outfit of the day # 73
H&M cardigan – Topshop tunic/dress – H&M tights – Pilgrim earrings

This is my outfit from last night – I was watching the Super Bowl with friends until 5.00 am. That’s also why I look a bit bired and my hair looks messy – the picture was taken when I came home this morning. We had Roethlis-burgers tonight and that was my first time trying it. It was okay, but I wasn’t able to finish it. It’s very, very greasy.

————————

Det var hvad jeg havde på, da jeg så Super Bowl med venner indtil kl. 5 i morges. Det er også derfor jeg ser lidt træt ud og mit hår sidder lidt sjovt (Hr. Kæreste havde nusset mig i håret under hele kampen). Vi startede aftenen med Roethlis-burgere (opkaldt efter en NFL-spiller) som indeholder: brød, æg, hakket oksekød, smeltet ost, løg, bacon og ketchup. Den første halve var god, men jeg kæmpede med den sidste del. Næste gang jeg skal ha’ den (bliver først om et år), så tror jeg, at jeg dropper æggene. Det var dem der blev lidt for meget.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Competition winner!!!