Lady Gaga: What a voice!

Outfit of the day # 74

Outfit of the day # 74
Top H&M – Scarf H&M – Denim leggings Only – Earrings H&M

This was my outfit from the tutor-dinner last night. Nothing fancy, just tried to keep warm and comfy in cold Denmark – it’s snowing AGAIN! Stop it already!

I need to start to figure outfit what I’m wearing for all the things I’m going to during the weekend. Friday: The major of Odense’s birthday reception. Saturday: Copenhagen Fashion Week in… well, Copenhagen. At night back in Odense for a mimorial concert for my father-in-law. Sunday: Birthday-brunch for a friend. Do you guys have ideas? I could use some help planning that many outfits! I want to wear something dress – or skirt-like for the reception on friday, but otherwise I’m pretty open to ideas. The birthday-brunch is pretty casual.

——————————

Taaadaa – outfittet fra tutor-middag igår som lovet. Og som jeg sagde: intet fancy. Det er altså svært, at være fancy i den her kulde. Det kan jeg slet ikke. Det gider jeg slet ikke. Og nu sneer det igen… flot. Stop det så!

Men jeg har en kommende weekend, hvor jeg gerne vil være lidt fancy. Den er ret booket.
Fredag: Fødselsdags reception for borgmesteren i Odense, den kære Anker (han er altså super cool!). Jeg elsker at lege “Politikker-Frue”, så det skal nok blive hyggeligt.
Lørdag: København den første del af dagen, hvor den står på Copenhagen Fashion Week-relaterede ting. Bla. brunch med en masse af de dejlige blogger-damer – dem glæder jeg mig til at se (igen – for nogens vedkommende) og måske til nogle shows bagefter. Lørdag aften er jeg tilbage i Odense til en minde-koncert for min svigerfar (noget tid siden nu – så nej, det er ikke fordi jeg bare ikke har nævnt det på bloggen).
Søndag: Fødselsdags-brunch også nogle venner.

Jeg skal derfor ha’ planlagt en del outfits. Fredag til receptionen vil jeg gerne ha’ enten kjole eller nederdel på, men ellers er jeg åben for ideer. I må meget gerne hjælpe!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lady Gaga: What a voice!