Marks & Spencer SS10

Outfit of the day # 75

Outfit of the day # 75
Dress from Zara – blazer from Zara – Heels from Asos (here)

It has been a while since I’ve posted a from head-to-toe outfit picture. The weather is still crappy, snow everywhere and the shoes I’m wearing in this weather are often not that interesting. But today they were so here’s a picture of my whole outfit. That’s what I wore to the mayor of Odense’s birthday. There’s some pictures from the reception below.

———————–

Det er et stykke tid siden jeg har postet et outfit billede der faktisk viste hvad jeg havde på fra top til tå. Mest fordi der ligger sne alle vegne og fordi de sko jeg går i pt ikke er så interessante (pga vejret). Men idag var de fine (skoene), så det fortjener lidt et hel-figurs billede. So here you go! My outfit fra i dag, hvor jeg var til fødselsdags-reception for Anker (Boye), Odenses borgmester. Der er lidt (dårlige) billeder fra selve receptionen her nederst. Jeg havde ikke mit gode kamera med, desværre. Der var masser af lækker mad, drikkelse, live musik, taler og ikke mindst: en KÆMPE kage.

Outfit of the day # 75

Outfit of the day # 75

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marks & Spencer SS10