CFW here I come!

Outfit of the day # 76

Outfit of the day # 76
Silk tunic from French Connection – Belt from My Favorites (a gift from Friis) – Leggings from Pieces – Boots from Deichmann – Bracelet from Pieces

I’m back from Copenhagen and Copenhagen Fashion Week. I went to a brunch at Friis & Company‘s and after that I went to a show with KEA. I’ll show you pictures from both things tomorrow – I’m SO tired right now. But here’s what I had on today!

—————————–

Så er jeg tilbage i Odense efter at ha’ tilbragt dagen i KBH i forbindelse med fashion week. Jeg var til brunch hos Friis & Co (som træk ud fordi det var så hyggeligt!) og efterfølgende nåede jeg et enkelt show hos KEA (stor tak til Katrine 😉 ). Jeg skal nok vise jer billeder, men det bliver i morgen da jeg bare er helt kvæstet. I får dog her lige dagens outfit! Kia legede lige fotograf ude foran Friis.
Bæltet er en gave fra Friis fra et tidligere arrangement sidst i 2009 – bare så det er på det rene.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CFW here I come!