Buy: Asos stuff

Asos discountcode 20%

Sirene og Asos har lavet et lille samarbejde og derfor giver rabatkoden SIRENEASOS lige nu 20% af hvis du shopper på Asos.com. Rabatkoden gælder fra d. 4. til 18. marts (til midnat). Koden gælder kun EN gang pr kunde (så sørg for at i får alt med i første bestilling!) og den gælder ikke udsalgsvarer. Happy shopping!

—————————-

The discountcode SIRENEASOS gives you 20% off your next order at Asos.com. The code was made for the readers of the danish fashion magazine Sirene so I don’t know if it’ll only work for danes. But you’re welcome to give it a try! It’s valid between the 4th and 18th of march (until midnight). It doesn’t work with items that are already on sale and it only works ONE time pr. costumer.

3 kommentarer

 • Tsk tsk tsk – nu føler jeg mig jo næsten nødt til at surfe forbi ASOS for at se, hvad de mon har, som jeg ikke kan leve uden.20% er alligevel en ret fin rabat, når den gælder i så lang en periode – så undgår man nemlig de sindssyge panikkøb som nogen (altså ikke at jeg taler af personlig erfaring 😀 ) kan rode sig ud i, når de lokker med en kode, der snart udløber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hihihihi, så tømte jeg lige min "saved for later" og hentede en bestilling hjem – i blame this pooooost!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • samano

  Det er alt for fristende.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buy: Asos stuff