Ray-ban Wayfarer

Essie – Sag Harbour

Essie - Sag Harbour

Jeg modtog denne neglelak fra Essie for et par dage siden og har nu endelig fået mig taget sammen til at teste den. Jeg blev nemlig allerede lidt sur, da jeg så den. Jeg har købt den på Ebay (hvor Essie koster nærmest gratis – 55 kr inkl porto fra USA), hvor den på billedet så babyblå/pastelblå ud. Lige sådan en farve jeg ledte efter! Men den her er istedet blågrålig – ikke lige hvad jeg havde forventet. Farven er egentlig fin nok i sig selv og især nu hvor jeg har fået den på, så vinder den lidt ind hos mig. Men jeg er stadig irriteret over, at jeg troede jeg havde bestilt en babyblå neglelak og så får den her istedet. Jeg må kigge videre. Er der nogle af jer der har set en babyblå neglelak fra Essie? Det mærke er gået hen og blevet lidt yndlings her i huset. Farven på denne hedder iøvrigt SAG HARBOR.

I’ve just tried my new nailpolish from Essie. I bought it on Ebay and the colour looks different there than in real life. I’m a bit disappointed – I thought it would be babyblue.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ray-ban Wayfarer