My black trenchcoat

Outfit of the day #77

Outfit of the day #77
Asos skirt/nederdel – Vero Moda blouse/bluse – Friis & Co heels – Glitter cross necklace/kors halskæde

I dag var vi, som jeg nævnte tidligere, til begravelse i Padborg. Jeg havde dette på i dag – normalt holder jeg traditionen om påklædningen til begravelser højt (all-black), men i dag havde jeg (pga vejret) lyst til at sætte en stribet bluse til istedet. Sikke et fantastisk vejr! Begravelse gik fint og vi havde en god dag på trods af det hele. Hr. Kæreste ser nu Esbjerg-OB sammen med nogle venner og jeg prøver at få færdiggjort den opgave som jeg og min gruppe skal aflevere i morgen kl. 12. Bagefter så står den på 10 dages påskeferie – yeah, hvor jeg glæder mig!

Today we attended Mr. Boyfriend’ss grandmother’s funeral. We had a good day considering the circumstances. This is what I was wearing today. The weather has been so lovely and spring-like today in all of Denmark!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My black trenchcoat