Jesper feat. Dúné

Ray-ban Wayfarer

Jeg tror, at jeg er kommet frem til, at jeg i år er blevet voksen nok til et par “rigtige” solbriller (=koster mere end 50 kr i H&M). Jeg har i et par år sukket over Ray Ban’s klassiske wayfarers – især den farve de kalder tortoise (80er farven hvor brun og sort er lidt blandet sammen). Heldigvis har jeg fødselsdag inden sommeren rigtigt begynder, så jeg tror de ryger på min ønskeliste. Nu håber jeg ikke, at jeg sætter mig på dem ligesom jeg gjorde sidste år med mit andet ynglings par…

I thinking these are going on my birthday-wishlist this year. Ray Ban wayfarers in the colour “tortoise”. My birthday is in the end of may so that’s perfect – just before the summer really begins.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jesper feat. Dúné