Folkeskole reunion

Shutter Island tonight

I får lige et hurtigt hej fra mig her fra “redaktionen” på skolen. Vi har super travlt og idag har jeg haft som opgave at prøve at få vores projekt nævnt i medierne. Vi har fået lavet en lækker pressemedelelse og lige nu er min telefon pænt varm efter at ha’ ringet rundt som en sindsyg. Det er vildt spændende, men også hårdt at ha’ skoledage til kl. 16. I aften trækker jeg stikket ud og smutter i bio med Hr. Kæreste (som er pænt tømmermændsramt efter at ha’ fejret sin aflevering af bachelor igår) for at se Shutter Island med den lækre Leonardo DiCaprio. Ham har jeg haft en crush på siden Titanic-tiden. Han er stadig hot! Og så har jeg hørt super mange rose den her film – deriblandt flere bloggere bla. smukke Katrine og søde Milla.

———————-

I’m so busy at school, but I’m also having a lot of fun! Tonight I’m gonna go to the movies to watch Shutter Island staring Leonardo DiCaprio. I’ve had a secret crush on him since the Titanic-periode. And he’s still hot. Have you seen it?

4 kommentarer

  • Glæd dig til at se filmen, den er intet mindre end fantastisk! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Glæd dig! Den er god og skræmmende 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den ville jeg søreme også gerne se. Giv gerne din mening til kende efter du har set den 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • @ AlbertheDet vil jeg gøre – glæder mig endnu mere efter jeg hører at der er flere af jer der også synes den er god :)@ MarieDet lyder fedt!@ Janni CDet skal jeg nok!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Folkeskole reunion