Gina Tricot buys

Button earrings

En anden ting jeg købt igår fra Gina Tricot var disse fine øreringe (ørestikker). Kunne simpelthen ikke stå for dem. De koster 39 kroner. Husk vi åbner idag kl. 12.00 i Vestergade i Odense C! Butikken bugner af tøj og der er nogle gode tilbud!

I also bought these earrings from Gina Tricot yesterday. They’re so cute!

9 kommentarer

 • har du set det???Gaga… i Herning… 20. okt!!!!!billetsalg 10.maj 😀 😀 :-DHåber, I får en skøøøøøøøn åbningsdag!!!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de perfekte – ved du om de findes i sølv også? God åbning!//S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Arj, først nu læser jeg at du igår skrev, at man gerne måtte prikke til dig i butikken idag. Jeg så dig derinde, men du havde simpelthen så travlt, at jeg ikke synes det var passende at forstyrre. Vi kender heller ikke hinanden – jeg ved bare hvem du er fra Jubii (hvor jeg hedder Miljia) og selvfølgelig din blog :)Men for pokker, hvor er du dog smuk (OGSÅ i den virkelige verden). Det ville jeg have sagt til dig, hvis jeg havde hevet fat i dig. Jeg håber du overlever dagen/aftenen derinde. Pyh hvor var der varmt! Rigtig god weekend når du kommer så langt :)Hilsen Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett.Kan huske du også snakkede om Gaga til DK. Nu sker det – se her http://gaffa.dk/nyhed/38979Jah glæder mig :-)Hilsen Michelle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor var det hyggeligt lige at møde dig :)Men puha hvor var det varmt inde i den butik 🙂 Hehe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, dem har jeg haft i en måneds tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • UH, de er også superfine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ SidselDet tror jeg ikke de gør, desværre. Jeg har dem set dem i den her hvid/guld version.@ RikkeEeej, det skulle du da bare ha' gjort! Og hvor er du sød – tak tak tak! Følte mig ellers ikke speciel smuk inde i den varme. Håber du fik købt noget lækkert?@ Gossip GirlI lige måde – fedt at du kom hen til mig! :)@ Tina Donbæk LarsenDe er også super fine ;)@ PernilleMeget! Jeg kunne ikke lade dem hænge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cool. Tak for hjælpen, alligevel:)//S

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gina Tricot buys