Outfit of the day # 79

Buy: Forever21 wedges

Bloggen holdte lige påskeferie igår: jeg kom hjem fra Esbjerg om eftermiddagen, hvor jeg var pænt smadret. Efterfølgende var jeg til min veninde Tinas fødselsdag, så jeg og bloggen fik en velfortjent påskeferie-dag.
Her er et af de køb fra Dubai som jeg ikke lige har fået vist jer endnu (sorry!). De havde jo en Forever21 nede i Dubai i det kæmpe Dubai Mall med 1500 butikker. Jeg var en hyppig gæst – både i Forever21 og i mall’et generelt. Nøj, hvor er Forever21 bare grinagtigt billigt. Jeg købte disse wedges for ca. 170 danske kroner. Det er da billigt?! De er af fake leather, men er super bløde og meget behagelige at gå i. Dem bliver jeg meget glade for, når vejret tillader bare fusser (hvilket det gjorde i Odense, men ikke i Esbjerg… ligger nu med ondt i halsen fordi der var så koldt derover!).

Der er lidt få størrelser tilbage af disse wedges på Forever21 webshoppen her. De koster omkring $30.

I bought these wedges from Forever21 when I was in Dubai in february. I’m very fond of them! There’s still a few sizes left on the webshop here.

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day # 79