Gina Tricot skull trusser

Gina Tricot buys

Så er det blevet dagen før dagen – i morgen åbner den nye Gina Tricot i Odense i Vestergade kl. 12.00! Idag måtte vi købe lidt, så vi har noget at ha’ på på arbejde i den nærmeste tid. Jeg fik købt en pænt slat – bla. silvia jeans i hvid, den hvid-blå stribet skjorte (som jeg tænkte ville være fin sammen med silvia’erne) og den lækre sorte blazer med spidse skulder (som er endnu tydeligere end her på billedet). Jeg fik også købt lidt basistoppe, en kjole og lidt øreringe. Nu skal jeg så hen og ha’ fundet ud af hvad jeg skal ha’ på i morgen til åbningen. Jeg tænker det skal være behageligt, da der samtidigt er Open By Night (=12 timers arbejdsdag), så jeg hælder pt til kjoler jeg har købt.

Hvem af jer regner med at kigge forbi i morgen? I må endelig gerne komme hen og hilse på mig, hvis i ser mig derinde. Det kunne være sjovt! Og hvis nogle af jer har planer om, at stille jer op i køen inden vi åbner, så må i meget gerne tage billeder af køen. Vil vildt gerne se hvor mange der evt står der inden (og i kan evt smide et link til jeres blog bagefter eller sende dem på mail missjeanettblog@forum.dk – på forhånd STORT tak!).

Tomorrow is the day where the new Gina Tricot store in Odense opens (where I work). Today we had the chance to buy some clothes for our selves so we have something to wear for the opening and this is some of the things that I bought.

14 kommentarer

 • Åh ja, den blazer! Jeg elsker den virkelig. Glæder mig til at se den på dig :)God arbejdslyst i morgen./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kommer 100 p forbi. Hvis du er nogenlunde fri, kommer jeg lige hen og hilser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kommer forbi med en veninde hen på eftermiddagen 🙂 Har desværre timer på uni, når I åbner.Måske ses vi :)Kh Katrine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg overvejer at kigge ind efter job men ved ikke helt.. Nu ér der jo open by night.. så hvorfor ikk 🙂 Det bliver da dejligt at få åbnet butikken :)SKAL i have GT tøj på, på arbejde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kigger selvfølgelig forbi:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ MariaTusind tak – er sikker på, at jeg har ondt i fødderne, når dagen i morgen er slut 😉 Skal nok vise jer blazeren!@ Amalie DamkjaerDet lyder super – det vil jeg glæde mig til :)@ KatrineDet lyder cool. Vi har jo også åbent helt til kl. 22, så det kan i sagtens nå ;)@ TineJeg synes du skal kigge forbi og sige hej 🙂 Og ja, det skal vi :)@ janeSuper! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanette,Går Siliva jeansne "højt" op i livet eller er de lavtaljede? Umiddelbart ser de ok ud på billedet, men sådan nogle kan jo snyde. Tillykke med jobbet forresten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ The Princess WishlistDe er også lidt højere end alm lavtaljede. På selve jeans'en mener jeg der står "normal waist". Så en god "midt imellem"-højde, hvis det giver nogen mening?Og mange tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Ja vidste at du ikke kunne eller ville nøjes med kun trusser 😀 Det ser rigtig fedt ud. Er vild med blazeren og glæder mig til at se en post med den på. Jeg leder pt også efter blazer (plus-size forstås), men har endnu ikke fundet "the one". God åbningsdag – jeg har desværre for travlt til at kigge forbi i denne omgang, omend jeg er i Odense… men skal helt sikkert se butikken en dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey.. Så må du have en rigtig god arbejdsdag imorgen 🙂 Det bliver da en lang dag.. Måske jeg lige tager et kig forbi butikken og siger hej, hvis jeg kan nå det efter arbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg står helt klart i køen i morgen! (forhåbentlig som en af de første hæhæ)Rigtig god åbningsdag!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E:J

  Jeg har lige været et smut forbi i dag ved 14.30-tiden og skal nok også lige ind og kigge igen i aften. Rigtig fin butik og fint tøj :D-Juliewww.ellejulie.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik hilst på et par stykker af jer, men kom i andre også derind?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kom ind som en af de ti første, vi stod i kø fra kl 11.15 af cirka… og jeg ledte efter dig så jeg kunne sige hej, men kunne ikke se dig nogen steder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gina Tricot skull trusser