Button earrings

Hello, Glee!

Jeg er SÅ smadret. Seriøst, jeg har det som om jeg har tømmermænd – men i virkeligheden har jeg “bare” været på arbejde i 13 timer igår. Idag skal bare bruges på at lade energi-reserverne op igen. Håber jeg har energi nok til at fejre 1. maj i morgen. Lige nu ligger jeg og spiser jordbærtærte og varme hveder fra bageren imens jeg ser det nyeste afsnit af Glee. Den her sang er godt nok ikke fra det nyeste afsnit (den er vist et par uger tilbage), men det er min favorite Glee-sang so far. Synes faktisk sangen er bedre som en duet og ham Jesse St. James er da alt for cute! Too bad at han er gay i virkeligheden. Ellers ku’ jeg godt! Hvad bruger i jeres Storebededag på?

I’m so beat after working almost 13 hours yesterday. I feel like I’m hungover?! I’m gonna spent the day relaxing and watching series – like Glee. I love this duet – that Jesse St. James kid is pretty cute. Too bad he’s gay in real life.

6 kommentarer

 • Er helt enig, det er nok den bedste glee sang yet. Elsker Glee man bliver bare altid i så super godt humør af det. Og ja, Jessi st. James er så meget en KG'er xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett. Rigtig hyggeligt at møde dig i går i overophedede GT 🙂 Jeg har lavet et lille indlæg, som du kan finde på mitlivsomkatrine.blogspot.com.Min hvedebededag bliver brugt på studiet. Sad, but true! I det mindste trækker vejret mig ikke udenfor – én overspringshandling mindre ;)Ha' en hyggelig dag!Kh Katrine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mm.. elsker Glee:) Min dag er blevet brugt på træning og tunsalat! -Ville sgu meget hellere have jordbærtærte!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh… jeg elsker Glee, men ser du dem på nettet? synes nemlig ikke jeg har set/hørt det der før.. Hvis du gør, vil du så ikke sende et link?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ LostInHerDreamsJa, han er SÅ meget en KG'er ;)@ KatrineJa, det var super hyggeligt! Fedt du hev fat i mig! Jeg har tjekket det (og kommenteret) – og jeg har lånt et af dine billeder. Håber det er okay ellers siger du til. Jeg har linket til dig :)@ SimoneTilgengæld er jeg misundelig på, at du har haft energi til træning. Jeg ville også ha' været til træning, men var for smadret.@ KathrineJa, det gør jeg. Send mig en mail på missjeanettblog@forum.dk så skal jeg infomere dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love it! Love Glee 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Button earrings