One shoulder bikini

Birthday girl no. 26

Birthday girl no. 26
Jeanett 7 år

Jeg kan vist ikke længere løbe fra det… idag runder jeg 26 år og er officielt nu i den sidste halvdel af 20’erne. SUK. Jeg ville gerne forblive 24 resten af livet… I don’t know why, men det tal kan jeg godt lide. Nå, men indtil videre har jeg en skøn dag! Blev vækket med kys og blomster. Og er efterfølgende blevet overfaldt af endnu flere blomster! Jeg har allerede også fået så mange fødselsdags-sms’er og lykønskninger på facebook, at jeg er helt overvældet. Så tusind, tusind tak! Dagen står på hygge med Hr. Kæreste. Tror snart vi tøffer op i byen og spiser noget is. Senere skal vi ud og spise på en af mine ynglings restauranter i Odense og i aften skal jeg til for-premiere på Sex and the City 2 sammen med Maria (tak til Samsøe Samsøe for billetterne!). Det er da vist en perfekt fødselsdag? Familien + min meget gode ven Cuong (som er på visit i DK pt – perfekt timining!) kommer til middag i morgen og næste lørdag holder jeg cocktails-night for alle veninderne. Vi blogges nok ved senere – men indtil videre får i lige et billede af Jeanett 7 år. Det er 19 år siden…. sindsygt at tænke på.

Today I’m turning 26 – it sounds so old! I’m gonna spend most of the day with Mr. Boyfriend – we’re going out to dinner on one of my favorite restaurants i Odense and later I’m going to the pre-premiere for Sex and the City 2 with my friend Maria. Great day! It’s me at age 7 in the picture. That’s a loooong time ago!

14 kommentarer

 • Tillykke med fødselsdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noise

  Tillykke med dagen, håber du nyder SC2.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder da som en dejlig aften du skal have! 🙂 Og en god dag med kys og blomster 😀 I hvert fald tillykke med dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Stort tillykke med fødselsdagen! Det lyder rigtignok som en perfekt dag og aften du har planlagt, og så er vejret endda skøøønt her i Odense – tak for det 😉 Hav en fabelagtig fødselsdag :)Hilsen Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Stort tillykke med dagen!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke søde Jeanett!! Jeg runder heldigvis kun de 24 i år, så det vil jeg nyde ;o) – Er dybt misundelig på din aften. Du vil ikke bytte med en eksamensopgave?! Knus Katrine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stort tillykke med fødselsdagen. 26 er jo ingen alder, du er i det mindste stadig i tyverne :-)håber du en rigtig god aften-Katjafashionbysobczak.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kat

  du får da også lige en her: TILYKE SNUSKE! så mangler det vidst bare at jeg kunne sige det face to face…;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hjertelig tillykke med fødselsdagen! Håber du får en dejlig aften! :)Jeg runder også de 26 her i overmorgen. Jeg gider heller ikke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov, havde helt misset din fødselsdag.. 🙂 Håber, du havde en rigtig god dag! Tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak alle sammen!! Jeg havde en rigtig god dag og i skal nok snart få mine gaver at se 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One shoulder bikini