Karen Millen: Perfect wedding guest

H&M Burberry-like heels

H&M Burberry-like heelsH&M Burberry-like heels

Jeg opdagede her den anden dag, at jeg faktisk aldrig har fået vist jer dette køb som jeg gjorde mig, da jeg var i Dubai i februar. Jeg havde allerede luret på disse sko i diverse blade og mærket på dem i H&Ms showroom (se her) inden jeg tog afsted, så jeg var slet ikke i tvivl om at de skulle med mig hjem, da jeg så dem i en H&M i Dubai Mall til en pris der svarede til ca. 180 danske kroner. Jeg synes de minder om flere af de sko som Burberry viste i deres spring/summer 2010 kollektion – disse er nok bare lidt billigere 😉 De er af imiteret ruskind og er super bløde at have på! Jeg glæder mig til at have dem på i løbet af sommeren – eller bare når det her dumme regnvejr stopper! Jeg har dem iøvrigt i en str. 40, hvilket er min normale størrelse i andre mærker. Herhjemme koster de 249 kr og de er at finde på H&Ms webshop pt.

I forgot to show you this pair of H&M heels that I bought while I was in Dubai in february. I think they’re very Burberry SS10-like. You like them?

15 kommentarer

 • De er kanon fede! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er bare så fine… Og så passer de jo stort set til alt tøj pga. deres meget neutrale farve 🙂 Det er win win :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  De er så flotte! Hvordan er højden minus plateau'en og er de okay at gå i? Er du vant til så høje sko? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de smukke..Men jeg er nødt til at spørge dig- hvordan er de at gå i? Jeg har nemlig før haft heels med bindebånd op langs anklen og jeg synes de svuppede sådan ved hælen således at de aldrig sad ordentligt fast bagpå…Har de oplevet det med disse?Mia Mariawww.life-lust-loveliness.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har luret på dem såååå mange gange… men tør ikke rigtig bevæge mig op i de højder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er rigtig fede. Jeg skal faktisk til Dubai her i juni. Kan du anbefale nogle shoppe-steder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • They're stunning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvorfor snuppede du ikke et par med til mig?? 😉 De er utroligt smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh de er så fine, vil vildt gerne have dem, men de er desværre udsolgt i min størrelse :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ MiaMariaNej, jeg synes disse sidder fint på foden! Jeg ved godt hvad du mener, men jeg synes ikke jeg har haft de problemer med de her.@ ChristinaUh jeg har ikke noget måle bånd, men jeg mener der står på H&Ms webshop, at de er 12 cm høje INKL plateu. Jeg synes de er fine at gå i 🙂 Men ja, jeg er vant til at hoppe på hæle i den højde, når jeg tager til fest.@ KatDe er ellers super labre ;)@ JazzÅhhh Dubai i juni måned? Du er en modig kvinde! De har 45-50 grader i Dubai om sommeren. Det bliver hedt 😉 Men ja, Dubai Mall var helt sikkert mit favorit sted at shoppe da jeg var der. De har ALT – både billige high street mærker som H&M og Forever21, men også de helt dyre som Gucci, Dior, McQueen osv. Der er 1500 butikker i det mall og samtidigt har de en masse restauranter og verdens største slikbutik!@ AnnaHehe sorry ;)@ SigneBruger du da str. 41? Det er nemlig den eneste størrelse der er udsolgt nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De sidder super fint på dig. Jeg tror jeg tager et nærmere kig på dem, tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det gør jeg nemlig og det er næsten altid den størrelse, som er væk først – og nogle gange laver de ikke engang skoene i større størrelse end 40. Lidt trist når nu h&m laver så mange fine og billige sko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, tak for info. Jeg skal faktisk lige høre dig ad, om man egentligt skal være dækket til derned, eller om det er ok at rande rundt, som man nu gør herhjemme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ Sóley PiculellMange tak 🙂 og gør det ;)@ SigneEj, bittert! Prøv evt at holde øje med om de fylder op derinde igen.@ JazzDer er lidt anderledes regler dernede. For det første er det totalt forbudt som kvinde at bade/sole sig topløs. Desuden må kvinder må kun bade i badetøj på private strande (vi anbefaler klart Mamzar Beach Park eller Jumeirah Beach Park. De koster begge ca. 10 kr at komme ind på pr person. Mamzar var klart den flotteste og der var heller ikke lige så mange mennesker som på Jumeirah). Der er tilgengæld ikke nogen regler om hvordan du må gå rundt dernede ellers andet end du skal være anstændig. Jeg lod de mest hul-korte nederdele og de mest nedringede bluser blive hjemme, men ellers gik rundt som jeg plejer herhjemme. Man skal dog huske at dække sig til når man kommer fra stranden. Det er ikke okay bare at rende rundt i en bikinitop og et par shorts selvom man bare lige skal op til en taxa/bil osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super mange tak for de gode råd!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karen Millen: Perfect wedding guest